Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

Да ли сматрате да је ефикасан систем безбједности битан за несметано функционисање државе?


Актуелности

12.05.2022.

Именован в.д. директора АНБ Црне Горе

Именован в.д. директора АНБ Црне Горе

Др Саво Кентера је именован за вршиоца дужности директора Агенције за националну безбједност (АНБ) Црне Горе 05. маја 2022. године.

више...
30.10.2021.

Помоћник Генералног секретара НАТО Дејвид Катлер посјетио Агенцију за националну безбједност

Помоћник Генералног секретара  НАТО Дејвид Катлер посјетио Агенцију за националну безбједност

У АНБ је дана 29.10.2021.године уприличен састанак помоћника Генералног секретара НАТО за обавјештајне и безбједносне послове Дејвида Катлера са директором АНБ Дејаном Вукшићем.

више...
09.03.2021.

Челник Агенције за националну безбједност Дејан Вукшић у радној посјети Бриселу

Челник Агенције за националну безбједност Дејан Вукшић у радној посјети Бриселу

В.д. директора Агенције за националну безбједност Црне Горе, Дејан Вукшић, боравио је у радној посјети Бриселу гдје је остварио низ састанака са високим званичницима НАТО у сједишту Алијансе, на челу са Дејвидом Катлером - помоћником Генералног секретара НАТО за обавјештајне и безбједносне послове. Том приликом дата је пуна подршка даљим реформским процесима у АНБ.

више...
30.06.2020.

Саопштење

Чланом 43 Закона о финансирању политичких субјеката и изборних кампања („Службени лист ЦГ“, бр. 03/20 и 38/20) прописано је да су државни органи, органи државне управе, органи локалне самоуправе, органи локалне управе, јавне установе, државни фондови и привредна друштва чији је оснивач и/или већински или дјелимични власник држава или јединица локалне самоуправе, дужни да на својој интернет страници објаве седмодневно све путне налоге за коришћење службених возила, од дана расписивања до дана одржавања избора, као и да их доставе Агенцији за спрјечавање корупције. У складу са реализацијом надлежности из Закона о АНБ и сходно одредбама Закона о тајности података, путни налози за коришћење службених возила у Агенцији за националну безбједност су рјешењем директора Агенције означени степеном тајности, те стога не могу бити јавно објављени документи.

више...
05.02.2018.

Обавјештење

У складу са Законом о финансирању политичких субјеката и изборних кампања (“Службени лист ЦГ”, бр. 52/14, 76/15, 83/16 И 92/17), Агенција за националну безбједност објављује седмодневне аналитичке картице.

више...