Мања слова Већа слова РСС
Топ вијести Најчитаније  

анб

анб

анб

АНБ

 анб

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

Да ли сматрате да је ефикасан систем безбједности битан за несметано функционисање државе?


Актуелности

09.03.2021.

Челник Агенције за националну безбједност Дејан Вукшић у радној посјети Бриселу

Челник Агенције за националну безбједност Дејан Вукшић у радној посјети Бриселу

В.д. директора Агенције за националну безбједност Црне Горе, Дејан Вукшић, боравио је у радној посјети Бриселу гдје је остварио низ састанака са високим званичницима НАТО у сједишту Алијансе, на челу са Дејвидом Катлером - помоћником Генералног секретара НАТО за обавјештајне и безбједносне послове. Том приликом дата је пуна подршка даљим реформским процесима у АНБ.

више...
30.06.2020.

Саопштење

Чланом 43 Закона о финансирању политичких субјеката и изборних кампања („Службени лист ЦГ“, бр. 03/20 и 38/20) прописано је да су државни органи, органи државне управе, органи локалне самоуправе, органи локалне управе, јавне установе, државни фондови и привредна друштва чији је оснивач и/или већински или дјелимични власник држава или јединица локалне самоуправе, дужни да на својој интернет страници објаве седмодневно све путне налоге за коришћење службених возила, од дана расписивања до дана одржавања избора, као и да их доставе Агенцији за спрјечавање корупције. У складу са реализацијом надлежности из Закона о АНБ и сходно одредбама Закона о тајности података, путни налози за коришћење службених возила у Агенцији за националну безбједност су рјешењем директора Агенције означени степеном тајности, те стога не могу бити јавно објављени документи.

више...
05.02.2018.

Обавјештење

У складу са Законом о финансирању политичких субјеката и изборних кампања (“Службени лист ЦГ”, бр. 52/14, 76/15, 83/16 И 92/17), Агенција за националну безбједност објављује седмодневне аналитичке картице.

више...
31.01.2018.

Обавјештење

Имајући у виду да у Агенцији за националну безбједност у периоду од 22. до 29. 01. 2018. године нијесу вршена плаћања, не може се извршити објава обрасца Аналитичке картице за тај период, сходно одредбама Закона о финансирању политичких субјеката и изборних кампања ("Службени лист ЦГ", број 52/14, 76/15, 83/16 и 92/17).

више...
27.07.2016.

Информација

У складу са Законом о финансирању политичких субјеката и изборних кампања (“Службени лист Црне Горе”, бр. 52/14 и 76/15), Агенција за националну безбједност објављује седмодневне аналитичке картице.

више...